Terug naar overzicht

DVO: Bolckmans bouwt nieuwe bedrijvenlocatie op site Coppenskazerne te Brasschaat

Het gemeentebestuur van Brasschaat heeft aan Bolckmans Vastgoed Groep B.V.B.A. (Brecht) als bouwheer de ontwikkeling toevertrouwd van de nieuwe bedrijvenlocatie "Het Front" op de site Coppenskazerne in Brasschaat. "Het Front" heet de ontbrekende schakel in de verdere ontwikkeling van de voormalige militaire basis te zijn.

Het terrein aan de Sint-Jobsesteenweg tussen het voormalige kazernegebouw met de kantoren van onder meer de FOD Financiën, en LEGO aan de linkerkant en de nieuwbouw als basis van KBC, Scapa, ACTA en ProNails aan de rechterkant, ligt er momenteel wat desolaat bij.

Op die site zal Bolckmans “Het Front” ontwikkelen. Dat krijgt een bebouwde oppervlakte van 14.000 m² mee en een half open parkeergarage, die deels ondergronds ligt. Bovenop komen drie bouwlagen in de vorm van bedrijfsruimte die flexibel kan worden ingedeeld en ingevuld.

“Het Front” biedt een mix aan KMO-ruimtes, een gedeelte voor groothandel, plaats voor ateliers, ruimte voor kantoren en logistieke faciliteiten, zoals bergingen.

Meer info: 03/314.30.40 of http://www.bolckmans.be.

 

Bron: www.dvo.be

 

Terug naar overzicht

Uw bedrijfsruimte op deze unieke locatie?
Wees er snel bij!

Vraag de brochure aan

Paraat voor u Q2~Q3 2022 – Reservaties reeds mogelijk.