Terug naar overzicht

Made in Antwerpen: Nieuwe bedrijvenlocatie op site Coppenskazerne in Brasschaat

BRASSCHAAT – Binnenkort komt de nieuwe bedrijvenlocatie Het Front op de Campus Coppens in Brasschaat. Groep Bolckmans zal samenwerken met Polo Architects en de gemeente Brasschaat om het nieuwbouwproject realiseren.

De gemeente Brasschaat schreef een wedstrijd uit om het terrein aan de Sint-Jobsesteenweg een duurzame en doordachte invulling te geven. Het voorstel van Groep Bolckmans in samenwerking met Polo Architects kwam als winnaar uit de bus. Familiebedrijf Bolckmans uit Brecht won dankzij het totaalpakket dat ze aanboden: naast de uitstraling van het nieuwe project is er ook de vernieuwende invulling als bedrijvenlocatie.

In de ontwerpplannen heeft Het Front een bebouwde oppervlakte van 14.000 m² met een halfopen parkeergarage die deels ondergrond ligt. Daar bovenop komen drie bouwlagen. Veel glas en cortenstaal in de gevelpartijen zorgen voor een eigentijdse uitstraling en veel natuurlijke lichtinval. Op het dak van de nieuwbouw komen zonnepanelen.

Het Front zal een mix aan kmo-ruimtes aanbieden, alsook een gedeelte voor groothandel, plaats voor ateliers, ruimte voor kantoren en logistieke faciliteiten. De locaties zullen aanpasbaar zijn aan de noden van bedrijven. Het Front wil vooral onderdak bieden aan startende ondernemingen, bedrijven met projectgebonden huurnoden en uitbreidende ondernemingen.

De presentatie van de plannen vindt plaats op 13 november in het Van der Valk Hotel Dennenhof in Brasschaat.

Bron: www.madeinantwerpen.be

Terug naar overzicht

Uw bedrijfsruimte op deze unieke locatie?
Wees er snel bij!

Vraag de brochure aan

Paraat voor u Q2~Q3 2022 – Reservaties reeds mogelijk.